تاريخ : | | نویسنده : shoraye5
تحقيقات نشان مي دهد مصرف هفت گرم فيبردر روز از سکته مغزي پيشگيري مي کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش علم و تکنولوژي خبرگزاري ANSA ايتاليا ، فيبر خطر ابتلا به سکته مغزي را کاهش مي دهد.
 
براساس اين گزارش، مصرف تنها هفت گرم فيبر در روز شما را از ابتلا به سکته مغزي مصون مي دارد.
 
بر اين اساس اين فيبر شامل يک بشقاب ماکاروني گندم کامل به دست آمده، دو وعده ميوه يا سبزيجات و غيره است.
 
مصرف اين مواد، خطر ابتلا را تا 7 ٪ کاهش مي دهند.
 
گزارش اين جستجو در مجله سکته مغزي منتشر شده است.
 
مطالعات گذشته نشان داده اند که فيبر به کاهش کلسترول خون و کنترل فشار خون، که دو عامل خطر براي سکته مغزي است، کمک مي کند.

رپورتاژ
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
روغن خراطین
بوتاکس چگونه تزریق می شود؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
فروشگاه اسباب بازی بازیجو
نمایندگی برندها در ایران
تومور اربیت ، علائم ، درمان و جراحی آن ها
برگزاری دوره های آموزشی حرفه ای توسط رایتک
سامانه جامع مشاغل شهرری
سایت آی تی قیمت در زمینه قیمت های کالای دیجیتالی
کرایه اتومبیل | اجاره خودرو
فال حافظ
انجام پایان نامه ارشد سفارش اینترنتی
رابطه جراحی بینی و شغل افراد
موفقیت در عمل جراحی زیبایی بینی
درباره پرورش جوجه بوقلمون

لینک های مفید
تبلیغ در اینستاگرام | برش لیزر | فال حافظ | صندلی هتلی | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.